+31 6 38191193 info@jegezondebaan.nl

Vergoedingsmogelijkheden

De volgende tarieven gelden voor particulieren:

Kennismaking wandelcoaching (half uur) gratis

Individueel wandelcoachtraject (bijvoorbeeld 3 sessies) 225 euro per traject (incl.BTW), 75 euro per sessie (incl. BTW)

Wandelcoaching groepsgewijs (minimaal 2 maximaal 4 personen) tarief op aanvraag.

Maatwerk is mogelijk.

Vergoedingen:

Via de belastingdienst: Particuliere (loopbaan)coaching is aftrekbaar als scholingskosten, wanneer het traject gericht is op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Neem voor meer informatie contact op met de belastingdienst.

Via de gemeente: Heb je een WMO-indicatie voor individuele begeleiding, dan kun je in aanmerking komen voor alternatieve begeleiding. Wil je een WMO-indicatie aanvragen, neem dan contact op met het sociaal wijkteam van jouw gemeente.

Via PGB: Heb je een Persoonsgebonden Budget dan kun je in aanmerking komen voor PGB-begeleiding. Wil je een Persoonsgebonden Budget aanvragen, neem dan contact op met de afdeling WMO van de gemeente.

Via de zorgverzekeraar: Coaching valt niet onder ziektekosten en wordt meestal niet (geheel) vergoed. Er zijn wel steeds meer zorgverzekeraars die het nut van (wandel)coaching erkennen en deze kosten vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Vraag aan de zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding.